Kids' pooling
   
 
Service
Voordelen
Tips & tricks
Scholen top 5
Fans
Inschrijven
Ik heb gevonden / Ik schrijf me uit
Algemeen reglement
 

Principe

De databank van Kids’Pooling centraliseert de vraag en het aanbod van ouders en vrijwilligers (oppas, nanny, babysitter, huisvrouw, gepensioneerde, jobstudent, student, au pair, ….) die naar dezelfde school (vestiging of instituut) rijden. Via deze databank kunt u snel en makkelijk uw partners (andere ouders en/of vrijwilligers) voor carpooling vinden op basis van een lijst die per mail verstuurd wordt. U dient vervolgens enkel, met uw partners, de planning van de trajecten te optimaliseren.

Voor uw gebruiksgemak kunt u de trajecten via Google Map visualiseren.

Prijs

Uw inschrijving is volledig GRATIS. U kunt MEER DAN ÉÉN KEER inschrijven als u meerdere kinderen hebt.

Van zodra de databank een lijst met ouders en/of vrijwilligers (oppas, nanny, babysitter, huisvrouw, gepensioneerde, jobstudent, student, au pair, ….) gemaakt heeft die regelmatig naar dezelfde school (vestiging of instittut) rijden, ontvangt u een mail.


Om deze lijst via e-mail toegestuurd te krijgen samen met de link naar Google Map, volstaat het een beveiligde betaling te doen via Ogone. De prijs hangt af van het aantal beschikbare referenties. De eerste referentie is altijd GRATIS.

Voorbeeld van lijst ontvangen per e-mail - Zie de prijslijst

Hoe meer gratis inschrijvingen er zijn, hoe meer kans u hebt carpooling te kunnen organiseren om uw kind naar school te brengen.

Verantwoordelijkheden

Zie: Algemeen reglement


Le contenu de cette page nécessite une version plus récente d’Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash